Pajzsmirigy alulműködés

Pajzsmirigy alulmûködésre a Thyreoidea nevû homeopátiás szert milyen hígításban ès milyen adagolásban kell alkalmazni?

Elôre is köszönöm a választ!

Orvos válaszol

Kedves Zita.

A homeopátiás szerek, a hormonokból készültek is, nem hiány pótlására vannak, így homeopátiában jártas orvos segítsége nélkül nem javaslom a szedésüket semmilyen hígításban. Az alulműködő pajzsmirigy esetén általában alacsony potenciát szoktunk választani, de számos egyéb tényező is befolyásolja a választást, előfordul, hogy  nem ezt javasoljuk. A számos egyéb tényező felderítése csak egy alapos kikérdezéssel lehetséges. Mindezek alapján javaslom, keressen fel a problémájával egy homeopatát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.