Pajzsmirigy

Szép jó napot!

Már 5 éve megnagyobbodott a pajzsmirigyem! Ultrahang kimutatta,hogy golyvám/strumám/van,és van göb is! Minden év januárban,februárban megyek EKG-ra, laborba, mert esténként vannak szívdobbanások, és akkor kihagy 1 dobbanással a szív! Minden jó, semmi szívritmus zavar nincs, pedig akkor is érzem a dobbanást! A leletek jók, semmi gond, a TSH-m 0.85! Semmi gondom nincs, csak ezek a szívdobbanások nagyon zavaróak! Kérem adjon tanácsot! Mit ehetek, mit szedjek? Rengeteg vitamint szedünk, Q 10-et is! A Lenkei féle vitamint szedjük már vagy 10 éve! Szerintem a jód hiánytól nagyobbodott meg a pajzsmirigyem! Már mindenhol jártam, ezzel együtt kell élni, azt mondták! De én ezt nem hiszem el, hogy nincs segítség! Jó lenne valamilyen jó kis homeopátikus szer! Kérem,adjon tanácsot, mit tegyek! Előre is nagyon köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

A homeopátia az egész embert vizsgálja, testi tünetektől kezdve az általános közérzeti tényezőkön át a lelki állapotig. 

Tehát az összkép a fontos ahhoz, hogy jó homeopátiás szert lehessen adni panaszaira. Részletesen leírja testi panaszait, de az összkép ennél bonyolultabb. 

Ha szeretne homeopátiával gyógyulni, keressen fel egy homeopata orvost, aki alapos kikérdezés után személyre szabott szert fog Önnek ajánlani. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.