Pajzsmirigy

6 éve megállapították, hogy van egy forró göböm. Alternatív és természetes, illetve homeopátiás alkati szerekkel(orvosi felügyelet mellett) kordában sikerült tartani a jellemző tüneteket. Közérzetem jó, testsúlyom állandó. Sajnos a homeopátiás orvosommal megszakadt a kapcsolat, ezért kérdezném Önöktől! Nem rég olvastam egy cikkben a következő homeopátiás szerről, amely normalizálja a TSH és T4 hormonok termelődését. ThyreoLoges®:' Pozitívan befolyásolja a pajzsmirigy-túlműködés jellegzetes tüneteit. Nem blokkolja a pajzsmirigyet, hanem kíméletesen kiegyenlíti annak túlműködését.'

Kérdésem, szedhetem-e ezt a szert, illetve praxisukban volt esetleg valaki aki szedte és pozitív tapasztalata volt?

Köszönettel! Zsolt 64

Orvos válaszol

Kedves Zsolt 64!

A ThyreoLoges készítmény homeopátiás törzsoldatot ill. alacsony potenciájú homeopátiás szert tartalmaz(Lycopus europaeus Ø 1,0 g, Badiaga Dil. D4 vinos. 0,5 g. ), ezért inkább tekinthető fitoterápiának, mint homeopátiás készítménynek. A Badiaga golyvára, kemény tapintatú pajzsmirigy megnagyobbodás kezelésére alkalmas. Azt javaslom, a javasolt adagolás szerint szedje a készítményt csepp formában, naponta fokozatosan emelve az adagot 2x1 cseppről 2x10 cseppig (reggel és este) , a kúra 1 hónapig tartson. Ha mellékhatást tapasztal, akkor hagyja abba a kezelést!(ilyen adagolásban nem várható)

A pajzsmirigy működés vérvételes kontrollja előtt kezdje 4 héttel, hogy ellenőrizhesse a változást.

Ezt a készítményt még nem használtam a saját praxisomban, 

Üdvözlettel Dr. Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.