Online rendelés

Tisztelt Doktornő/Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy 7 éves gyereknél kezdő autizmus gyanújával hova fordulhatok? Olyanhoz, aki oldott már meg ilyen problémát, illetve vállal külföldi konzultációt online, természetesen az első alkalommal M.o.-ra utaznának anyukával együtt.

Köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Az autizmus homeopátiás kezelése komplex feladat (oltás kivezetés, alkati szer, méregtelenítés). Több kolléga is foglalkozik ilyen esetekkel és több kolléga vállal online rendelést is. Az elérhetőségeket honlapunk orvoslistáján megtalálja, utána a kiválasztott orvossal kell egyeztetnie.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.