oltási reakció

Üdv!

 

Koronavírus oltás regisztráció előtt állunk családilag. Sokáig nem szerettük volna, de egyre inkább hajlunk a beadatás felé. Homeopátiásan hogyan tudunk készülni az oltásig vezető időszakban/ az oltás napján mit tehetünk? És utána? A szövődmények elkerülése érdekében?

Ezenkívül olyan kérdésem lenne, hogy a családban felmenők között sokaknak volt, illetve sokan el is hunytak trombózis, stroke, infarktus miatt.
Fokozott trombózishajlam esetén (nem gyógyszerezett) milyen (homeopátiás) megelőzés lehetséges?

Köszönettel,

 

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező!

Oltási reakció, esetleges szövődmények megelőzésére javaslom: Thuja C 200, oltás előtt 2 nappal + oltás napján 1x5 golyó.

Sajnos az oltóanyagból készített ún. kivezető nozódák még nem hozzáférhetők a hazai patikákban. 

Ha megkapták az oltást, aznap és az azt követő 5 napban javasolt a forszírozott folyadék bevitel. (3-4 liter naponta)

Ha valakinek thrombosis hajlama van, akkor annak ún. alkati kezelés javasolt, melyet kikérdezés és vizsgálat alapján homeopata orvos tud felírni.  (53 féle homeopátiás szer létezik thrombosis kezelésére)

Köszönöm:

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.