Oltás kivezetés

Tisztelt Dr Nő/ úr!

Több helyen olvasni, hogy a Covid oltás kivezetésére alkalmazható a THUJA C 30as, a SILICEA C 200 oldata. Akkor ha csak az oltás után hetekkel kezdjük alkalmazni, a napi ajánlott dózis mennyi és meddig kell szedni?
Köszönöm a válaszát!

Orvos válaszol

Kedves Beáta,

A fent említett homeopátiás szerek  (Thuja C30, Silicea C200) az oltások káros hatásainak kivédésére szolgálnak.Tapasztalatunk szerint a covid oltások okozta oltási reakciókat legjobban a Ledum nevű homeopátiás szer enyhítette betegeinknél.

Adagolási javaslat: Ledum C30, naponta 1x5 golyó 5 napig. 

Ha a panaszok továbbra is fennállnak, javaslom, hogy keressen fel egy homeopata orvost, aki célzottan segít a panaszainak orvoslásában.

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.