Oltás kivezetés

A 15 hónapos oltással kapcsolatban írok önöknek!  az oltás után 8-9 nappal hőemelkédes jelentkezett a kislányomnál, ez másnapra el is múlt, ezután az étvágya nem volt az igazi pár napig, úgy veszem észre, hogy rendeződni látszik ez is, bár még mindig nem eszik azért úgy mint eddig. De a legaggasztóbb számomra a hirtelen hiszti, sírás rohamai, nappal és éjjel is egyaránt, látszólag minden ok nélkül, szinte vígasztalhatatlanul sír naponta többször, ami eddig egyáltalán nem volt rá jellemző, jókedvű, mosolygós kislány volt. Rendeltem Németországból az MMR Impfstoff c30 nevű oldatot, amit aztán a házorvosunk tanácsára végül nem használtunk. Most már kicsit bánom. Olvastam, hogy létezik utólagos oltáskivezetés is, hogyan kell alkalmaznom utólag a szert, ebben szeretném a segítségét kérni, vagy esetleg szükség lenne valami más készítményre? 

Orvos válaszol

Kedves Szilvia,

a leírt tünetek alapján valóban szükséges lenne az oltás kivezetés, amit természetesen utólag is el lehet végezni. Mivel speciálisan ezzel foglalkozom, keressen meg telefonon reggel 7-8 óra között. A számomat a www.homeopata.hu lap orvoslistáján megtalálja.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.