Oltás kivezetés

Kislányom idén kap MMR emlékeztető újraoltást, rá egy hónapra pedig Diphteria-Tetanusz-Acelluláris Pertussis oltást, 6. osztályban.

Mik a kivezető szerei ezeknek? Milyen adagban kell adnom? Köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező !

Az MMR oltás kivezetésére a MMR-Impfstoff 2 nevű nozódát javaslom, míg a DPT-re Dipht Pert Tet Vaccinum 2 nozódát. Mindkettőnél fontos a név után következő 2-es szám. C30 potenciában, az 1gr kiszerelést szerezze be. Oltás előtti nap, oltás napján és oltást követő napon 5 -5 golyócskát szopogasson el a kislány, naponta egyszer.. Ez a módszer csak akkor megfelelő, ha a korábbi oltásoknál komoly problémák nem merültek fel. Ha igen, személyes konzultáció javasolt.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.