Nyugtalan láb szindróma

Üdvözlöm Önöket!

Nyugtalan láb szindrómám van, ami néha nehezen elviselhető. Néha hónapokig semmi gondom, nyugodt a lábam, viszont időnként vissza visszatér.

0.5 mg Rivotrilt szedek más bajomra. /Pánik/

Régen szedtem a nyugtalan láb szindrómámra zincum mettalicumot CH 15 .

Kérdésem, hogy a Rivotril mellett szedhetem a zincum metallicumot?

Várom válaszát! Üdvözlettel: Éva.

Orvos válaszol

Kedves Éva.

Lehet szedni a hagyományos gyógyszereket és a homeopátiás szereket együtt is, nem befolyásolják egymás hatását.  Érdemes lenne egy homeopátiás rendelésre bejelentkeznie, mert egy alkati (krónikus) szer sokat segíthetne mindkét problémáján.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.