Nem mindig kell az oltás kivezetés

Tisztelt Doktorok!

Érdeklődni szeretnék, hogy milyen lehetőségek vannak Moderna oltóanyag kivezetésére? A 2. adagot június végén kaptam meg, és nagyon riasztónak tartom, hogy az oltóanyag különböző szívbetegségeket is okozhat (28 éves férfi vagyok). Komolyabb mellékhatásokat egyik dózis után sem tapasztaltam, de a fenti okok miatt érdeklődnék az oltóanyag kivezetésének lehetőségéről.

Köszönöm szépen a segítséget előre is!

Várom megtisztelő válaszukat!
 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Számos esetben írtunk az oltások kivezetéséről, kérem, olvassa vissza a korábbi válaszokat.

Az Ön esetében azonban nincs szükség kivezetésre, hiszen régebben kapta az oltást és panaszmentes.

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.