Nem alszik

Kisfiam 16 hónapos. Első perctől rossz alvó. 6 hóig csak anyatejes. Mára minden eszik, de elalváshoz cicizik. Még mindig rossz alvó, egy éjjelt sem aludt át. Már van 16 foga, 10 hós koraóta önállóan jár.

Akaratos, határozott kis legény. Most kaptuk a tentoba nevű szert, hátha segít az alvásban. Hogyan adagoljam? Köszönöm szépen válaszát már

Orvos válaszol

Kedves Bernadett. A kérdezett szert lefekvés előtt kb. egy órával kell beadni. Kis vízben oldja fel, úgy adja a kisfiúnak. Ha 7 nap után nem tapasztal változást, keressenek fel egy homeopatát személyes konzultáció céljából.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.