Mióma

Tisztelt Doktornő / Úr !

10 cm átmérőjű miómára tudna ajánlani valamit. A Thuja CH30-ról már olvastam, hogy esetleg használhat. Amennyiben megfelelő lenne milyen adagolásban kell szedni és milyen gyakran? Bakteriális eredetű hólyag illetve hüvely gyulladásra tudna még valamit ajánlani?

Köszönettel

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

A homeopátia egyéni tünetek alapján tud egyénre szabott homeopátiás szert ajánlani. Mert nincs két egyforma myoma és nincs két egyforma hólyaghurut. Ezért javaslom hogy keressen fel egy homeopata orvost, aki részletes kikérdezés után az összes tünet ismeretében tud olyan homeopátiás szert javasolni, ami gyógyítja panaszait. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.