Mindegy a potencia?

Tisztelt Doktornő!

1 éves kötelező oltást kaptunk. Thuja C30-ból adtam előző nap, ill. oltás napján 3x5 golyócskát, oltás utáni napon pedig 1x5 golyót reggel. Elbizonytalanodtam, hogy jól csináltam? NEm adagoltam túl? Mert nem C15-ös volt itthon. Köszönöm válaszát!

Orvos válaszol

A homeopátiás szereket minél magasabb potenciáról van szó, annál ritkábban adjuk. Az páciens reagálása a szerekre egyénenként változik, van akinek nem sok a C30 naponta 3x, van akinek a napi 1x is sok. Szerencsére, ha kivált nem várt hatást, az rövid idő alatt elmúlik, így baja nem lesz a kicsinek, de az elkövetkezőkben inkább kérdezzen meg egy szakembert, ha nem biztos a dolgában. Honlapunkon bármikor feltehet kérdést, néhány napon belül képzett homeopata válaszol.

Még annyit megemlítenék, hogy az oltás kivezetés jobb, ha az oltóanyagból készült homeopátiás szerrel történik.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.