Magatartási problémák

Kedves Dr!

Olyan jellegű problémám lenne, hogy a lányom aki 5 éves,sokszor agresszív a 2 éves öccsével is, képes megütni, sokszor a semmiért is. Nekünk visszabeszél, van hogy ránk kiabál, türelmetlen. Sokszor olyan mintha hirtelen jönnének rá ezek a kitörések :( Ha rászólunk képes magát is megütni. Nem fogad szót, kinevet. Már nem tudjuk mitévők legyünk. Ehezz kérnék segitséget mit lehetne neki adni.

Előre is köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Komplex problémával jelentkezett aminek a megoldása is komplex. 

Magatartási problémák befolyásolhatóak homeopátiával, de a kezelés személyre szabott, nem lehetséges interneten keresztül röviden eljutni a jó homeopátiás szerhez. Személyesen keressen fel gyermekével egy homeopatát, aki egy alapos kikérdezés és vizsgálat után tud szert javasolni. És érdemes máshonnan is közelíteni. Egy gyermekpszichológus vagy a nevelési tanácsadó szakemberei is segíthetnek a családnak ezeknek a magatartási problémáknak a kezelésében. Addig is a Belladonna C30-t heti kétszer megpróbálhatják, de ha néhány alkalom után nincs eredmény, hagyják abba.

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.