Lymphomyosot

T.Dr.nő!

Szeretném megkérdezni, hogy a Lymphomyosot vagy Lymphophone cseppek helyett melyik homeopátiás szer alkalmazható?
Ezeket már nem lehet kapni, de én nagyon szerettem gyerekeimnél ezeket használni.

Segítségét előre is köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Kedves Szilvia!

Nagyon sajnálatos, hogy ezek a cseppek Magyarországon nem kaphatóak. Számát nem tudom, segítségükkel hány gyerek kerülte el az antibiotikum szedését vagy akár az orrmandula műtétet. Azért nagy nehézségek árán, de beszerezhető, illetve külföldről behozatható. Nem lehet helyettesíteni semmivel és nem tudok Önnek monoszert (egy komponensű) javasolni, mert ezeket egyénre, panaszokra igazítva lehet használni, míg a komplexeket betegségre vagy tünetcsoportra.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.