Lombik

Kedves Hölgyem/Uram! 

Már végső elkeseredésemben fordulok Önökhöz. Babát szeretnénk, túl vagyunk 6 inszemen, 1 lombikon, 2 spontán vetélesen 7 hetesen, mindkét terhesség termeszetes úton fogant a kezelések előtt. Az Nk-sejtem magas, arra kapok lipid infúziót. Volt endometriozisom és van most is, de olyan helyen, ami nem befolyásolja a terhességet. Most készülünk újabb lombikra. Tudnának esetleg valamit ajánlani, hogy nagyobb legyen az esélye a teherbeesésnek és meg is tapadjon?

Előre is köszönöm.

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező!

Sajnos ezekkel a panaszokkal csak egyénre szabott, ún. alkati kezeléssel lehet segíteni, amihez forduljon homeopata orvoshoz.(https://www.homeopata.hu/ orvoslista)

Üdvözlettel:

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.