Krónikus csontfájdalmak

Jo estét

4 éve szenvedek hátfájás borda fájdalmaktol gerinc ferdülés és csigolyakopást mondttak az orvosnál tüdöszürö labor rendben de csomok lettek a hátamon bordámon hasfalamban is érzek van ameik fák van ameik nem nem nönek csak érzékeny némeik ez mitöl lehet kicsit tulsujos is vagyok a házi orvos azt mondtta izom csomo és zsircsomo

válaszát elörre is köszönöm

Orvos válaszol

Kedves Nikolett.

Panaszai régóta fennálló panaszok, azaz krónikusak. Ilyen esetekben nem elég egy internetes tanácsadás, hanem egy nagyon részletes kikérdezés, állapot felmérés után az alkati szer megállapítása a cél. Ehhez fel kell keresnie egy homeopatát. Honlapunk orvoslistájáról tud választani.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.