Kötelező oltás VI.osztályban

Édesanyaként fordulok segítségért Önökhöz. Fiam 6. osztályos. Az iskola orvos egyszerre (egyik-másik karba) adja be a diperte és az mmr oltásokat.

15 hónapos korától hónapokig kínlódtunk légúti betegségekkel, krupp rohammal. Ezen időszakon kívül makk egészséges nagy fiú.

Homeopátiát alkalmazok, fiam sosem szedett szintetikus gyógyszereket. Kérem adjanak tanácsot, hogyan kezeljük ezt a helyzetet.

Az oltás után, ha csak egy banális náthája kialakul, nem járhat közösségbe, mert rásütik a c..id bélyeget és a maszkban meg is fullad...márpedig a közösségbe járás nagyon fontos, nemcsak a tanulás miatt. Borbély doktornő a szívemből beszélt néhány héttel ezelőtti videójában, hálás vagyok érte!

Válaszukat előre is nagyon köszönöm,

Tisztelettel, Adél

Orvos válaszol

Kedves Adél,

Bár személy szerint messzemenőkig egyetértek Önnel, sajnos nem kompetenciám kérdésének a megválaszolása. Sajnálom.

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.