Komplex homeopátiás szerek beszerzése

Tudnak-e alternatív terméket ajánlani az Oculoheel, Engystol és Euphorbium compositum orrspray Heel készítmények helyett?

Feltételezem, hogy legálisan már nem lehet ezeket beszerezni Magyarországon.

Köszönettel,  GE

Orvos válaszol

Kedves Erzsébet!

A gyógyszerek, amiket felsorolt azért vonultak ki az országból, mert a magyar piac szabályozása szigorúbb a nyugat európai országok szabályozásánál.

Ugyanakkor ezekben az országokban még kapható, onnan megrendelhető! Javaslom azokat a patikákat, amelyeknek webpatikájuk van (pl: Gazdagréti patika, Európa patika, gödi Császi Patika stb.)

üdvözlettel, Dr Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.