Klimax

Menopausa - 51 éves vagyok. Második hónapja 5 hétre menstruálok. Mennyisége kevés. 3-4 nap után elmúlik, majd 1 nap után 2 hét pecsételés következik. Hőhullámom nincs, alvászavarom sem. Viszont annyira kimerült vagyok, hogy munka után már nincs erőm semmihez.  Minden izületem fáj, gyenge, és izomgörcsök is megjelennek.  Javasolná ez esetben a Klimakt Heelt?
 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező.

Nyugodtan próbálja meg az említett szert, de a panaszai sokrétűsége és általánossága miatt (kimerültség, ízületi panaszok, görcsök) komoly javulást komplex homeopátiás kezeléstől, vagy az alkati szertől lehet várni, ezért jó lenne, ha felkeresne egy homeopatát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.