Jàszjàkohalma

Üdvözlöm,

azt szeretném kérdezni, hogy 16 éves fiu aki Acut myeloid leukémia monoytar differenciàcioval szenved a szàja belüröl sebes és eleven, depresziós is. Homeópàtiás kezelést lehet alkalmazni? Kemoterápiàt most is kap 2 blokk màr. Immunteràpiàval is kezelést is kapott de nem volt elég sejtje.Ha cssk a szàja vagy a deptessziós betegségén lehetne segíteni. A 2 szàmú gyermek klinikàn van Tűzoltó utca. Hematológia osztàlyàn.

Köszönöm 

Orvos válaszol

Kedves Ágnes!

A homeopátiát alkalmazhatjuk a kemoterápiás kezelés mellett is.

A fia szájában lévő sebekre próbáljon meg Arsenicum album C30-at adni. 

Az első napon 2x5 golyót, a következő 3 napon 1x5 golyót, ha addig nincs jelentős javulás, akkor hagyja abba. Ha van javulás, de még nem múltak el a tünetek, akkor még 3x beveheti minden második napon az 5 golyót. Kérem, hogy a homeopátiás szerek bevételi és tárolási szabályait is olvassa el!

A Bilka grépfrútos szájvize még sokat szokott segíteni. Azzal öblögethet naponta többször. A hangulatzavarokat, depressziót is jelentősen csökkenthetjük homeopátiás kezeléssel, de ehhez már egy részletesebb feltárás, beszélgetés szükséges, ha másként nem megy, a hozzátartozóval.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Üdvözlettel: dr. Jónás Eszter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.