Indiai utazás-oltás kivezetés

Tisztelt Doktornő/Úr!

Indiába utazom és védőoltásokat kapok,kérdésem, hogy lehetséges e a kivezetés? Typhim Vi és Boostrix Polio oltásokat kapok, 63 éves vagyok és 70kg.

Köszönettel:Éva

Orvos válaszol

Kedves Éva, lehet kivezetést végezni, de Önnek kell a homeopátiás szereket beszereznie. A részletekért kérem írjon egy email-t a sebozsuzsa@gmail.com címre. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.