Homeopátiás szer adása

Tiszteletem! A fiammal kapcsolatban kérdeznék. A fiam 2 éves lesz januárban. Tipikus sulphur alkat. Nagyon problémás sok tekintetben. Végtelenül önző, nem akar tisztàlkodni, öltözni, pelenkát cserélni, a pelenkákat nem lehet kidobni, zoknit nem hajlandó felvenni, rendetlen, àllandóan melege van, és még sorolhatnám... A doktornőnk javasolta, hogy próbàljam meg a sulphur ch30at. Meg szeretnèm tudni a helyes adagolását. Most napi 2golyót adok neki. A héten kezdtem.

Màr most nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Meddig adjam és milyen rendszerességgel? A vàlaszt előre is köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Georgina. A leírtak alapján jónak tűnik a szerválasztás, de a napi adagolást nem javaslom. Hogy milyen gyakran kapja a kisfia a szert, az attól is függ, hogy reagál rá. Kezdetben nem adnám heti egy vagy két alkalomnál sűrűbben, és így is csak néhány héten át.  

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.