Homeopátiás gyógyszerszedés

Szeretnem kerdezni,h a homeopatias szert lehet e mindennap szedni ( Ignatia c15) , kronikus esetben mikorra varhato a teljes gyogyulas..? pl arra jo e ha csak parazik valaki attol h utnak induljon,mert h dolga van es ki kell mozdulni a hazbol..... ( arra is jo ha valaki maganyos,es szomoru?

Orvos válaszol

Kedves Ilona, 

Több kérdést tett fel, próbálok sorban válaszolni: 

Homeopátiás szert lehet-e mindennap szedni? 

Igen, lehet. De a szer hatása szabja meg, hogy milyen gyakran érdemes ismételni, illetve meddig kell folytatni a kúrát. Nincsenek sablonok, minden eset más. 

Krónikus esetben mikor várható gyógyulás? 

Krónikus betegségek gyógyítása homeopata orvos feldata, mert a szerválasztás krónikus esetben bonyolult, képzettséget, tudást, tapasztalatot igénylő folyamat. A teljes történet ismeretében lehet csak a betegség gyógyulásának idejét megjósolni. 

Arra jó-e ha csak parázik valaki attól hogy útnak induljon, mert dolga van és ki kell mozdulni a házból?  Arra is jó ha valaki magányos és szomorú? 

Pánikbetegséget, depressziót lehet homeopátiával kezelni. De az Ignatia C15 nagy valószínűséggel nem fogja megoldani ezeket a problémákat, a dolog ennél bonyolultabb. Ezért javaslom hogy keressen fel egy homeopata orvost, aki személyreszabottan tud homeopátiával segíteni panaszain.

Üdvözettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.