Homeopata nélkül ne...

Üdvözletem! Érdeklõdnék hogy baba szempontjából a Folliculinum 5ch vagy 9ch a hatékonyabb? Havi egy alkalommal vagy rendszeresen kell szedni? Kell mellé szedni a luteinum 5ch-t? Vitamint szedek,lehet-e mellé? Válaszát elõre is köszönöm! Tisztelettel.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező. A homeopátiás hormon készítmények szedését nem javasoljuk homeopátiás orvosi felügyelet nélkül, de a felmerülő problémák sem oldhatóak meg ha csak ezeket szedi. Szükséges az un. alkati vagy krónikus kezelés is, amelyet szintén egy homeopata tud önnek megkeresni.

Üdvözlettel dr.  Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.