Histamin

Tisztelt Orvosok!

Histamin érzékenységre homeopátis szert keresek. A legjellemzőbb tünet a hőhullám, vacsorát el kell hagynom, mert oly erősen jelentkezik a melegség, hogy nem alszom.
DAO enzimmel, Histamin CH 15 és 30 golyócskákkal próbálkoztam, eredménytelenül, lehet rosszul szedtem.

Előre is köszönök minden tanácsot!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező! 

A hisztamin érzékenység tüneteit a hisztamin bontó enzim csökkent működése miatt kialakuló magas hisztamin szint okozza. 

De mivel ez egy krónikus állapot, nehéz csak egy tünet alapján szert ajánlani. 

Az egész esetet és az összes tünetet kellene ismerni ahhoz, hogy a hatékony homeopátiás szert megtaláljuk. 

Keressen fel egy homeopata orvost,  személyre szóló homeopátiás szert tud ajánlani.

https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.