Hiperhidrozis

Hyperhidrosisban szenvedek - kizárólag az arcon és a fej- bőrön, a nyakon. Főleg nagy hő hatására, de mozgással egybekötve jelentkezik. Megtudtam, hogy ez örökletes és a szimpatikus idegrendszer szabályozása alatt áll. Mivel már többször használtam homeopátiás gyógyszereket és használtak is, kérdezném, hogy tudnak-e erre valamilyen homeopátiás gyógyszert? A lányom és a 3 éves kis unokám is örökölte ezt.

Köszönöm a lehetőséget és a segítséget, üdvözlettel: Hajnalka21

Orvos válaszol

Tisztelt  Hajnalka!

Az az izzadás, pszicho-neuro-endokrin szabályozás alatt áll, ami nagyon egyéni.Erre nem lehet homeopátiás kezelést mindenkinek ajánlani, hanem egyénre szabottan, Azaz nem nélkülözhető homeopátiás orvossal való találkozás és ún alkati kezelés. Keressen fel kollégát az orvoslistánkról!

Üdvözlettel, Dr. Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.