Hepatitis B

Tisztelt Hölgyem/uram!

Hepatitis B  elleni második részoltása lesz gyermekemnek. Oltás kivezetésére, oltás károsodás megelőzésére milyen szert ajánlanak?

Köszönettel

 

Orvos válaszol

Kedves Annamária!

Rutinszerűen a Thuya-t használjuk az oltások nem kívánt hatásainak kivédésére. Oltás napjától napi egyszer a C30 potenciából, három napon át. A speciálisabb kivezetés az oltási nozóda adása, amely az oltóanyagból készült. Ehhez azonban homeopata segítsége kell.

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna

 

 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.