Hepatitis A+B ellen

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

Délkelet Ázsiába készülünk egy év múlva.

A Twinrix oltást ajánlják Hepatitis A+B ellen. Érdeklődni szeretnék, hogy a 7,5 éves lányomnak ha beadatom, mit és mennyit ajánl oltáskivezetésre? Ugyanezt ha a férjem és én is beadatjuk, nekünk mit és mennyit ajánl kivezetésre?

Köszönöm válaszát! Vné

Orvos válaszol

Az oltóanyagból készült oltási nozóda a helyes kivezetés. Hepatitis A + B Vaccine, Erwachsene (felnőtteknek), Hepatitis A + B Vaccine, Kinder(gyereknek) . Ezekből C200-t ajánlom, melyet az oltás előtti napon , oltás napján és 3 nap múlva kellene bevenni. A gyógyszer a Remedia-tól rendelhető meg. Minden egyes oltásnál kell a kivezetés.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.