Hangok

Jo napot kivanok [...] !! Szeretném a segitséguket kérni a köv. problemamban. Zenék, énekek, hangok ordibálásokat hallok a fejemben. Elviselhetetlenszörnyü. Számtalan Pszihiátrián jártam már javulás nélkül. Végsö elkeseredésemben el mentem egy magán rrndelöbe ahol egy müszerrel meg mértek és meg állapitotta a Doktornö hogy méreg anyag van a szervezetemben és azért van ez a tünet a fejemben amit én nem igazán hiszek el. Joalin cseppeket adott napi 2×5 cseppet kellene használni de le lett csökkentve az adag 2÷2 csepre. Létezik hogy a cseppek ennyire felerösitették a hangokat elvisrlhetetlen, nem birok aludno egész nap csak kinlodok mefdig tart ez még?? uhy tudom 2-3 hét után lesz a cseptöl javulás. Haggyam abba  a szedését ennek a csepnek vagy mitt csináljak?? már megörúlöl annyira szenvedek. Segitséget nagyon szépen köszönöm és várom a választ! Üdv: S.né

 

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező!

Kérdése alapján pszichiátriai betegségek lehetnek a panaszok hátterében, ezért fontos, hogy találjon olyan, pszichiátert, akiben megbízik és aki a tüneteket kezelni tudja, A Magyar Homeopata Orvosi Egyesületben számos olyan szakember dolgozik, aki mind a hagyományos, mind a homeopátiás gyógymódban jártas. Elérhetőségüket megtalálja a következő linken: www.homeopata.hu - orvoslista.

A Joalin cseppet nem ismerjük, ha rosszabbodást  észlel, akkor hagyja abba és forduljon ahhoz a szakemberhez, aki javasolta. A tünetekre csak vizsgálat és személyes találkozás alapján lehet homeopátiás gyógymódot javasolni.

 

Dr.Sal Péter

házi gyermekorvos

homeopátiás orvos

www.rozsavolgyirendelo.hu

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.