HAE

HAE betegsegem van kilenc eve, ami kialakult, nem orokolt /bogarcsipes utan beadott antibiotikok hatasara alakult ki / C1 inhibitor hiany?

SOTE kezelese Firazyr injekciok dagadasra. Ez a betegseg belproblemakkal kezdodik, ami a belbolyhok megrongalodasa is, autoimmun betegseg kialakulasa /verkepvizsgalat felevente /. Ultrahangos hasfajasomat refluxnak nevezik, ami miatt a nyelven kialakult holyagok vannak sokszor. Egy eve az also fogkorona alatt /harmas fog / fekely lett, amit jo ideig nem fedeztek fel, csak a CT mutatta csak ki! kihuzasa utan holyagos nyelv, majd eros nyelvgyok fajdalom keletkezett, igy Ful Orr gege vizsgalaton nyaltesztet vettek es Sjogren betegseget is mondtak nekem. Arc CT vizsgalatom gyulladast mutat ki, ami a kihuzott fog, baloldali reszen van,/ van errol kep a CD n /ahol az arc csont is fajt. Most az orvos antibiotikumot irt fel Klimicin t es Entrerol tablettakat. Ma kellett elkezdenem sajnos!! Az arcon nincs dagadas, de a fulfajas, arc csont, nyak es fejfajassal jaro baloldal.

Szeretnek tanacsot kerni, segitseget a termeszetes gyogymodra, de igazan nehez volt megtalani helyileg hol es mikor? A virus hiszteria alatt plane. Van e szemelyes konzultacio?

Koszonom szepen elore is a valaszt.

Tisztelettel

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Oldalunkon talál orvoslistát, jelentkezzen be személyes konzultációra valamelyik kollégához. Panaszainak sokrétűsége és krónikus jellege mindenképpen személyes konzultációt igényel.

https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.