Gyógyszerszedés

Tisztelt Doktor Úr!

Nivolumab kezelés mellékhatása miatt pajzsmirigy alul működésem van.
A 2020-09-23-án készült labor alapján  TSH : 5,458 mIU/l, T4 : 13,35 pmol/L , T3 : 3,65 pmol/L, melyre 150 mg. L-thyroxint szedek.
A  2020-11-17-én készült labor alapján a TSH 0,416 mIU/l, T3, T4 nem készült.  - melyre 125 mg. L-thyroxint szedek.
Kérem szíves válaszukat a fenti labor értékek alapján helyes a szedett L-thyroxin értéke.

Szíves válaszukat előre is köszönöm!
 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

A gondozó helyet, a receptet felíró orvost kell megkérdeznie. Nem tudjuk és nem is akarjuk ismeretlenül felülbírálni a gyógyszerelését.

Sajnálom.

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.