Gyógyszer mellékhatás

T. Doktor Úr!
Ednyt Hct tablettát szedtem magas vérnyomás miatt 18 évig. Angióödémám lett a gyógyszertől. Már 3 hete nem szedem. Most derült ki laborvizsgálaton, hogy a  vese értékeim nagyon elromlottak / GFR-EPI 18, Carbamid 16, Creatinin 230/. Mióta a gyógyszert abbahagytam nem dagadt be a nyelvem, torkom. Azt szeretném kérdezni, hogy valamilyen homeopátiás szerrel rendbe lehet-e még hozni a veséimet? Megjavulhatnak-e az értékek attól, hogy nem szedem a gyógyszert?

Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Tisztelettel: Zsófia

Orvos válaszol

Kedves Zsófia!

Többféle homeopátiás módszer is létezik a gyógyszerszedés mellékhatásaiként kialakuló tünetek kezelésére: az egyik az úgynevezett gyógyszert kivezetés, ehhez külföldről kell rendelni az adott gyógyszerből készült homeopátiás szert.

A másik az úgynevezett alkati kezelés.  Abból, hogy a veséje elégtelenül működik még nem tudunk homeopátiás szert választani. Ehhez egy alapos kikérdezés és orvosi vizsgálat szükséges, ezért kérem, jelentkezzen homeopata orvosnál az orvos listánkról.

Üdvözlettel 

Dr Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.