Gyógyszer mellékhatás

Jonapot . 
3 hete gyogyszer mellekhatasom volt Rinosprayt es coldrexet hasznaltam.
A gyomrom erősen elkezdett fajni sok gyomorsavam volt voltam kivizsgalason rekeszservet allapitottak meg de a gyomorsav nem kapcsolodik ezzel össze.
Azt mondtak szihés eredetű.
A haziorvosom felirt nyugtatot Aprazolam Sandozt de fajt a fejem, vernyomas ingadozas, hasmenesem volt. Nem is szettem tovabb de 3-4 napig fajt erosen a fejem de kibirtam nem akartam raszokni.
De a gyomor idegem nem mult ell faj a szivem, a fejem, nem tudok elaludni, jàr az ideg benem, a gyomorsavam is nő. Mit tegyek? Koszonom valaszat.

Orvos válaszol

Kedves Anna!

A panaszai közül számos olyan vn, ami kivizsgálást igényel (rekeszsérv, vérnyomás ingadozás) ezek miatt  szakorvossal konzultáljon.

A pszichés eredetű panaszaira a legjobb megoldást homeopátiás alkati kezelés jelentene, amihez forduljon homeopata szakorvoshoz.

Részlegesen segíthet a Sedatif PC nevű készítmény, amely adagolása felnőtteknek naponta 3-szor 2 tabletta. 5 napig utána 2 nap szünet.

Köszönöm:

Dr.Sal Péter, házi gyermekorvos, homeopátiás orvos

www.rozsavolgyirendelo.hu

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.