Glomerulonephritis és az oltások kivezetése

T. Címzett!

Kisfiamnak elsős korában volt egy "feltételezhetően" post treptoccoccal glomerulonephritise. Legalábbis ez volt a diagnózis. A vesetüneteket mindig urticaria kísérte, nagyon heves, heteken, hónapokon, sőt éveken át visszajött, ilyenkor többnyire a vese is érintve volt (fehérjét/vért ürített.) Végül kivették a manduláit, és az azóta eltelt években egyre ritkábban és egyre enyhébben jelentkeztek a tünetek. Most hatodik osztályba jár, és megkapta a kötelező oltásait, másodszorra az MMR. Azóta, október közepe, óta ugyanolyan rosszul van, mint régen, sőt egyre rosszabbul. Segíthet-e a kivezető nozóda, és ha igen, hogyan, mit szedjünk?

Köszönettel

Orvos válaszol

Kedves Andrea.

Igen segíthet, sőt szinte biztosan segíteni fog az oltás kivezetés, sőt VI. osztályban DPT emlékeztetőt is kapnak a gyerekek, azt is ki kellene vezetni. Nem közömbös az sem, hogy 6 éves korában a kötelező oltás előtt vagy után léptek fel a panaszok. Az oltás kivezetést kisfia esetében egy ebben jártas homeopata segítségével kell megcsinálni.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.