Glomerulonephritis és az oltások kivezetése

T. Címzett!

Kisfiamnak elsős korában volt egy "feltételezhetően" post treptoccoccal glomerulonephritise. Legalábbis ez volt a diagnózis. A vesetüneteket mindig urticaria kísérte, nagyon heves, heteken, hónapokon, sőt éveken át visszajött, ilyenkor többnyire a vese is érintve volt (fehérjét/vért ürített.) Végül kivették a manduláit, és az azóta eltelt években egyre ritkábban és egyre enyhébben jelentkeztek a tünetek. Most hatodik osztályba jár, és megkapta a kötelező oltásait, másodszorra az MMR. Azóta, október közepe, óta ugyanolyan rosszul van, mint régen, sőt egyre rosszabbul. Segíthet-e a kivezető nozóda, és ha igen, hogyan, mit szedjünk?

Köszönettel

Orvos válaszol

Kedves Andrea.

Igen segíthet, sőt szinte biztosan segíteni fog az oltás kivezetés, sőt VI. osztályban DPT emlékeztetőt is kapnak a gyerekek, azt is ki kellene vezetni. Nem közömbös az sem, hogy 6 éves korában a kötelező oltás előtt vagy után léptek fel a panaszok. Az oltás kivezetést kisfia esetében egy ebben jártas homeopata segítségével kell megcsinálni.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.