Gerincsérv

Jó napot kívánok!

Gerincsérvem van. Sajnos a derékfájdalmam 2 napja ismét előjött. Járni nagyon nehéz, ülni egyáltalán nem tudok, fekve is csak ideig-óráig fájdalmatlan. Fájdalomcsillapítót nem tudok bevenni, mert korai terhes vagyok. Így viszont fogalmam sincs, mikor leszek jobban és mitől. Ha csinálom a tornát, akkor egy időre jobb, de nincs jelentős javulás. Tudnának segíteni valamilyen homeopátiás készítménnyel? Illetve ajánlani valakit Fejér megyében, akihez el tudnék menni?

Válaszukat előre is nagyon köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező.

Nagyon egyetértve azzal, hogy kerüli a gyógyszer szedést várandósan, és hogy homeopátiás készítményben gondolkodik. Ahhoz, hogy szert javasoljunk, kicsit több információra lenne szükség, vagy egy személyes találkozóra. Honlapunkon van egy orvoslista, ott tud Önhöz közeli homeopatát találni.

Jobbulást kívánok dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.