Fogzáskor

Jónapot.

Kisfiam 15 hónapos ès èjjel sokszor felkel pukizni. Közben jönnek a fogak is. Mit adjak neki?
 

Orvos válaszol

Kedves Anita!

Fogzás kapcsán felmerülő panaszokra a Chamomilla C15-30 szokott jó lenni. A puffadásra gyakran használunk Lycopodium vagy China C15. Hogy melyik lenne jó, azt a gyermek és a panasz egyéb sajátosságai alapján lehetne eldönteni. Mindenesetre a Chamomillát mindenképpen meg kellene próbálni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna
 

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.