Endometriózis

Tisztelt Doktornő !

Endometriózisra tud valamilyen homeopátiás szert vagy Schüssler sót javasolni?

Köszönettel !

 

Orvos válaszol

Kedves Adrien!

A homeopátiás könyvünkben (repertorium) 37 szer szerepel az endometriosis címszó alatt, ezért csak a betegség által okozott tünetek kikérdezése alapján lehet köztük kiválasztani a megfelelőt. Forduljon homeopata orvoshoz, hogy a kikérdezés és vizsgálat alapján alkati kezelést javasoljon Önnek!

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.