Eltérés a laboreredményekben

Érdeklődni szeretnék, hogy magas vér direkt bilirubin és össz. bilirubin értékre mit tudnak javasolni? Továbbá időskori feledékenységre, szótévesztésre, memória-gyengülésre mit tudnának javasolni? Előre is köszönöm szépen kedves válaszukat!

Orvos válaszol

Kedves András!

 A homeopátiàs gyógyszer kiválasztásánál azt kell tudni , hogy az illető probléma milyen panaszt okoz a páciensnek, hogyan éli meg azt a panaszt .

Ezért kóros laborértékekre nem lehet homeopátiás szert javasolni.

 Üdvözlettel

 Dr Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.