CT után

Szeretném megkérdezni, hogy milyen homeopátiás szerrel tudom kivezetni a ct sugarat a szervezetemből?

Köszönöm
 

Orvos válaszol
Tisztelt Gabriella!
 
A Rtg sugárzást követően a nemkívánatos hatások homeopátiás kezelésére javaslom: X rays C 30 golyót. Adagolása: 3 hétig heti 2 nap 1x5 golyó. (csak speciális patikákban rendelhető, melyek homeopátiára szakosodtak)
Emellett ha pirosság, fájdalom van a besugárzás helyén, akkor más szerek is szóba jöhetnek. (Belladonna, Apis stb.) ehhez forduljon homeopata orvoshoz, hogy javasoljon terápiát.
 
Üdvözlettel

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.