Cica

Tisztelt Doktor Úr!

A macskám FIV és FeLV betegségben szenved.

A szájában lévő fekély sajnos hetek óta tartó antibiotikumos kezelés ellenére sem gyógyult be. Ez a probléma kihat az étkezésére is,mivel sajnos fáj neki az evés, ezáltal kevesebbet is eszik,ami az ő állapotában végzetes is lehet.

Tudna esetleg megoldást ajánlani a fekélyre?

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Beáta

Orvos válaszol

Belladonna C16-t napi egyszer és Mercurius sollubilis C9 napi kétszer érdemes megpróbálni. Ezúton ajánlanám figyelmébe állatorvos segítőnk dr. Mátray Árpád üzenetét:

Kedves Cica- és Kutyabarát!

Tájékoztatom, hogy KUTYABAJOK és MACSKABAJOK című könyveim, melyekben elmúlt 10 éves rádiós műsoraim legérdekesebb kérdéseit válaszolom meg, kaphatók a könyvesboltokban, vagy kedvezményesen megrendelhetők a SpringMed Kiadónál: (+36) 1 279 2100/2232, info@springmed.hu

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.