Bypass műtét

Igen tisztelt Doktor Nő, ill. Úr.

Bypass műtétem lesz július elején és láttam, hogy milyen fajta homeopatikus szereket javasolnak pl Arnica Montana CH9 stb.. előtte  ill. utána, a tiszteletteljes kérdésem az lenne, hogy amikor én régebben bevettem (pl az Arnicát) akkor mindig működött az un. első rosszabbodás, tehát pl. az Arnicától erős szívdobogást kaptam, ennek ellenére próbálkozzak e a beszedésükkel.

Köszönöm válaszukat

Orvos válaszol

Kedves Endre,

nem írta meg milyen potenciájú Arnica-t szedett és milyen sűrűn. Az átmeneti rosszabbodást ezek változtatásával lehet elkerülni, illetve ha feloldja vízben a gyógyszert és abból vesz be. Ha emlékszik az előzményekre, írja meg gyorsan, aztán ehhez igazítanánk a gyógyszerelést. Műtét kapcsán érdemes homeopátiás szereket is szedni, de egyénre szabottan.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.