Bőrproblémák

Az mit jelent, hogy jól kezelhető? Teljesen meggyógyítható-e a rüh? Akkor is, ha valakinek atópiás ekcémája van és jelenleg nagyon súlyosak a tünetek?
Köszönöm

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Bár az első kérdésének apropóját nem értem, de a jól kezelhető azt jelenti az én értelmezésemben, hogy jól reagál valami a kezelésre. Igen, a rüh meggyógyítható, de a mellette lévő ekcéma gyógyítása hosszadalmasabb feladat. Érdemes felkeresnie egy homeopatát.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.