Arnica

Tisztelt Válaszadó!

Várandósságom 8. hetében vérezni kezdtem és kiderült hogy egy haematoma okozza. Az orvos szigorú fekvést javasolt.

Olvastam az arnica montana homeopátis szerről,h.segíti a haematoma felszívódását. Viszont antfoszfolipid szindrómám van,vérhigítót használok,ezért nem vagyok benne biztos hogy használhatom.

Tudna segíteni,ha szedhetem,milyen adagolásban,vagy ha nem,van e más szer ami segíthet?

Köszönöm!

Orvos válaszol

Arnica

Kedves Viktória. Az Arnica homeopátiás gyógyszer az érfalak stabilitását normalizálja, inkább a haematoma kialakulását csökkenti, de nyugodtan szedheti. Önnek C,CH 30 potenciában javasolnál napi 1x 1 hétig, aztán szünet.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.