Anyagcsere zavar

T. Doktor Úr/Nő!

64 éves vagyok, és nagyon rossz a laborleletem. Éhgyomri vércukorszint 9.9, hemoglobin a1c:7,2 %, ck értékem: 183, pajzsmirigy FT4 értékem:10.37. Gyógyszert nem igazán tudok szedni, mert minden gyógyszertől rosszul vagyok. Az orvos szerint anyagcsere zavarom van. Homeopátiás segítség van-e ilyen esetben? Milyen a homeopátiás alkati kezelés?

Köszönettel: Zsóka

Orvos válaszol

Tisztelt Zsóka!

A cukorbetegség és az ön által felvázolt tünetek a hagyományos orvoslás eszközeivel kezelendők elsősorban , ami étrendi diétás  megszorításokat ,  életmódbeli változtatásokat,esetleges gyógyszereket jelent ,ennek az elsődleges kezelésnek a megtámogatására vállalkozik csak a homeopátia .Ez azt jelenti , hogy ha a hagyományos kezelés nem teljesen eredményes , akkor a nehezen beállítható cukron tud egy alkati kezelés segíteni, de kizárólagos homeopátiás kezelésre az Ön érdekében, felelősséggel nem vállalkozhatunk.

Javulást kívánok!

Dr Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.