Anyagcsere zavar

T. Doktor Úr/Nő!

64 éves vagyok, és nagyon rossz a laborleletem. Éhgyomri vércukorszint 9.9, hemoglobin a1c:7,2 %, ck értékem: 183, pajzsmirigy FT4 értékem:10.37. Gyógyszert nem igazán tudok szedni, mert minden gyógyszertől rosszul vagyok. Az orvos szerint anyagcsere zavarom van. Homeopátiás segítség van-e ilyen esetben? Milyen a homeopátiás alkati kezelés?

Köszönettel: Zsóka

Orvos válaszol

Tisztelt Zsóka!

A cukorbetegség és az ön által felvázolt tünetek a hagyományos orvoslás eszközeivel kezelendők elsősorban , ami étrendi diétás  megszorításokat ,  életmódbeli változtatásokat,esetleges gyógyszereket jelent ,ennek az elsődleges kezelésnek a megtámogatására vállalkozik csak a homeopátia .Ez azt jelenti , hogy ha a hagyományos kezelés nem teljesen eredményes , akkor a nehezen beállítható cukron tud egy alkati kezelés segíteni, de kizárólagos homeopátiás kezelésre az Ön érdekében, felelősséggel nem vállalkozhatunk.

Javulást kívánok!

Dr Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.