Alvászavar

Tisztelt Cím!

Mit  ajánlana, hogy legalább 2 órát tudnék aludni. Napokon keresztül egyáltalán nem alszom. Időnként elszunyókálok fél-egy órára. Szerintem poszt covid  alvásproblémám van. 

Üdvözlettel

Orvos válaszol

Kedves Kata!

Az esti elalvási problémákra javaslom: Coffea tosta C 30 adagolás 15 percenként 5 golyó max 60 percig vagy 5 golyó 1 dl vízben és 15 percenként 1 korty.

Másik javaslat: Datif PC Neo 15 percenként 1 tabletta max 1 órán át. Ha 2 hét alatt nem hoz javulást, forduljon homeopata orvoshoz kikérdezés és vizsgálat miatt.

Dr Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.