Alvászavar

Tisztelt Cím!

Mit  ajánlana, hogy legalább 2 órát tudnék aludni. Napokon keresztül egyáltalán nem alszom. Időnként elszunyókálok fél-egy órára. Szerintem poszt covid  alvásproblémám van. 

Üdvözlettel

Orvos válaszol

Kedves Kata!

Az esti elalvási problémákra javaslom: Coffea tosta C 30 adagolás 15 percenként 5 golyó max 60 percig vagy 5 golyó 1 dl vízben és 15 percenként 1 korty.

Másik javaslat: Datif PC Neo 15 percenként 1 tabletta max 1 órán át. Ha 2 hét alatt nem hoz javulást, forduljon homeopata orvoshoz kikérdezés és vizsgálat miatt.

Dr Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.