alvászavar

Az én fiaim 3 és 5 évesek és  iszonyat rossz  alvó. Van, hogy 20 percenként kelnek, de ha már csak 3-szor kelek egy éjszaka, az már nagyon  jó. Vacsorázni tartjuk minden nap ugyan azt az időt,  ami most hét óra.  23 óráig nagyon  jól  alszanak,  de utána mocorog, nyöszörög  felkelnek inni, kimegyek, viszek nekik cumis üvegbe tejet, megisszák és alszanak tovább, de akkor is  felkelnek.

Köszönöm  a választ!

Orvos válaszol

Kedves Mónika!

Az alvászavar egy igen bonyolult alkati kezelést igénylő homeopátiás kèrdès, ezért azt javaslom, hogy a gyermekeivel forduljon homeopátiás orvoshoz, aki a tünetek kikérdezése alapján tudna megoldást javasolni az Önök számára. Ehhez ismerni kell a gyermek előzményeit a várandósságtól kezdve a szülésig, ismerni kell a hideg-meleghez való viszonyulását, étkezési szokásait, a közösségbe való illeszkedését stb. Tehát számos szempontot tudni kell ahhoz, hogy helyes gyógyszert válasszunk.

Dr.Sal Péter 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.