Alfa alfa

Üdvözlöm önöket!

Egy olyan kérdéssel fordulok önökhöz hogy hallotam az alfa alfa d6 tejserkentő bogyóról de sajnos a környékünkön egyik patikába se lehet megkapni illetve rendelni! A kérdésem a következő házhoz lehet e rendelni és ha igen hogy van erre lehetőség?

Válaszukat előre is köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Mónika. A Gazdagréti gyógyszertár bizonyára tud Önnek ebben segíteni.

http://homeopatika.hu/main.php

Üdvözlettel dr. Sebő zsuzsanna

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.