Agyrázkódás

Kérdezném, hogy agyrázkódásra milyen szert, és milyen potenciálban javasolnak?

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Agyrázkódás gyanú esetén irány a sebészet. 

Út közben pedig a legelső teendő, hogy bevesz 5 golyó Arnica C30-t. Ezt naponta egyszer kell szedni 5 napig. Az Arnica a legelsőként választandó szer, segíti a zúzódások, vérömlenyek felszívódását és az agyrázkódást követő fejfájást és egyéb tüneteket is gyógyítja. Ha az Arnica nem szünteti meg teljesen a panaszokat, akkor Hypericum C12 vagy CH 12-t  és Apis C12 vagy CH12-t is szedjen 4-5 napig naponta kétszer. Agyrázkódás után kialakult krónikus panaszok további enyhítésére Natrium sulfuricum szedése jöhet szóba, de ezt már érdemes  homeopata orvossal is egyeztetni. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.