6 éves oltás

Tisztelt Szakértő!

A kislányom januárban megkapta a 6. életévben kötelező védőoltást. Oltáskivezetést szeretnék, de nem találok Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében szakembert. Tudnának ajánlani valakit?

Üdvözlettel

Orvos válaszol

Kedves Renáta!

csaszipatika@gmail.com  címen rendelje meg a 6 éves oltás C30 és C200 erősségét. Első héten C30, kétszer, második héten C200 ugyancsak kétszer. Ha nem volt a korábbi oltásoknál probléma, ennyi elég. Elegendő 1 golyó, de adhat 2-3 golyót is. Ha gondok voltak korábban, keressen meg, online rendelésen tudok segíteni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.