6 éves oltás

Tisztelt Szakértő!

A kislányom januárban megkapta a 6. életévben kötelező védőoltást. Oltáskivezetést szeretnék, de nem találok Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében szakembert. Tudnának ajánlani valakit?

Üdvözlettel

Orvos válaszol

Kedves Renáta!

csaszipatika@gmail.com  címen rendelje meg a 6 éves oltás C30 és C200 erősségét. Első héten C30, kétszer, második héten C200 ugyancsak kétszer. Ha nem volt a korábbi oltásoknál probléma, ennyi elég. Elegendő 1 golyó, de adhat 2-3 golyót is. Ha gondok voltak korábban, keressen meg, online rendelésen tudok segíteni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.